Seprűvel, bottal verte véresre idős édesanyját

A sajószögedi férfi olyan erővel ütötte a nyolcvanéves asszonyt, hogy a bot is eltört.

MN
2018. 02. 26. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölési kísérlettel gyanúsítják a borsod-abaúj-zempléni rendőrök az ötvenhat éves sajószögedi férfit, aki nyomozásuk adatai szerint brutálisan bántalmazta nyolcvanéves anyját.

A támadás még tavaly júliusban történt, a férfi veszekedés után az udvaron seprűvel, majd bottal kezdte ütlegelni az idős áldozatot, aki súlyosan megsérült – fia eltörte rajta a botot, a rendőrség honlapjára feltöltött fotókon is jól láthatók a vérnyomok a lefoglalt bűnjeleken. Az asszony bele is halhatott volna a verésbe, vélik a rendőrök.

A férfi ügyében folytatott nyomozást hétfőn zárta le a a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és vádemelési javaslatot tett az illetékes ügyészségen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.