Simonka György sérült meg a csongrádi balesetben

A Fidesz-frakció sajtóosztálya közölte, hogy a gépkocsit nem a képviselő vezette.

MN
2018. 02. 19. 12:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Simonka György országgyűlési képviselő sérült meg abban a balesetben, ami hétfőn történt Csongrádban – tudta meg az Index. A Fidesz-frakció sajtóosztálya a portálnak megerősítette az értesülést. Azt írták, a képviselő könnyebben megsérült, más személyi sérülés nem történt. Tájékoztatásuk szerint a gépkocsit nem Simonka György vezette.

A rendőrség valamivel dél előtt közölte, hogy személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben Csongrádon, a Széchenyi út és a Damjanich utca kereszteződésében. A tájékoztatás szerint egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött hétfőn 10 óra 45 perckor, és a balesetben a személyautó egyik utasa megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a környező utcákba terelik a forgalmat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.