Szoknyája alá rejtve akarta Romániából hazánkba csempészni gyermekét egy nő

Az asszony azért választotta ezt a megoldást, mert nem sikerült beszereznie a gyermek számára az okmányokat.

MN
2018. 02. 12. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bevándorlócsempészés miatt indult eljárás egy Maros megyei nő ellen, aki szoknyája alá rejtve próbálta átjuttatni Magyarországra gyermekét – írta a román közszolgálati hírügynökség, az Agerpres magyar kiadása.

A beszámoló szerint a nagyváradi határrendészeti területi felügyelőség közleménye szerint vasárnap reggel a borsi határátkelőnél egy huszonhat éves nő szeretett volna átjutni Magyarország területére. Az asszony utas volt egy személygépkocsiban.

Az ellenőrzések során a határrendészek egy három hónapos gyermeket fedeztek fel a nő szoknyája alá rejtve.

A fiatal anyuka azt nyilatkozta, hogy a kiskorú saját gyermeke, Magyarországra szerette volna átvinni, és azért választotta ezt a megoldást, mert nem sikerült beszereznie a gyermek számára az utazási okmányokat.

Az asszony ellen bevándorló csempészésének gyanújával indult eljárás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.