Villamos és kisteherautó ütközött Budapesten

A baleset a Mogyoródi út és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében történt.

MN
2018. 02. 19. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Villamosnak ütközött egy kisteherautó hétfő délelőtt a főváros XIV. kerületében, a Mogyoródi út és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében. Az ütközés következtében a kisteherautó felborult – írja honlapján a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Mogyoródi út belvárosból kifelé vezető oldalát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írta, hogy a 3-as és a 62A villamos helyett az Örs vezér tere és Bosnyák tér között pótlóbusz közlekedik, és a kimaradó szakaszon a 32-es autóbusszal is lehet utazni. 

Azóta a 3-as és a 62A villamos már ismét a teljes vonalon jár.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.