Bántalmazás miatt halt meg egy nő Szigetszentmiklóson

A rendőrök előállítottak egy férfit, elszámoltatása folyamatban van.

MN
2018. 03. 02. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szigetszentmiklósi ingatlanban március 1-jén este holtan találtak egy nőt, akinek halálát elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta. Az esettel összefüggésben egy 31 férfit előállítottak a rendőrök, elszámoltatása folyamatban van. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja az eset körülményeit – írja a rendőrség a honlapján.

F. Zs. Lóránd budapesti lakost emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, ellene a további eljárást őrizetbe vétele mellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.