Csaknem 6 kilométeres a torlódás az M0-son

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze Diósd és Nagytétény határánál.

MN
2018. 03. 13. 8:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze az M0-s autóút 7-es és 8-as kilométerszelvénye között, Diósd és Nagytétény határánál, a Győr felé vezető irányban – írja honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg. A járművek két sávon okoznak forgalmi akadályt, a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen.

Az MTI tudósítása szerint a sérült járművek a leálló és a külső sávot foglalják el, és csaknem 6 kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket. Emiatt Óbarok pihenő után 4 kilométeres a torlódás.

Szintén az M1-es autópályán Budapest felé, a biatorbágyi lejtőn az M0-s autóút előtt egy tréler és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz az oldalára borult, a tréler az árokba hajtott. A főváros felé a 17-es kilométernél sávlezárás miatt lelassult a forgalom. Azt ajánlják, aki teheti, Herceghalomnál hajtson le az 1-es főútra, majd Biatorbágynál térjen vissza az autópályára – írja az MTI.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.