Elfogták egy nagykanizsai dohánybolt kirablóját

Gáz-riasztófegyverrel rabolt ki egy dohányboltot péntek este a férfi, rövidesen elkapták.

MTI
2018. 03. 10. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyedórán belül elfogták Nagykanizsán azt a férfit, aki gáz-riasztófegyverrel kirabolt egy dohányboltot péntek este – közölte a rendőrség honlapját idézve az MTI.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott: a férfi arcát maszkkal takarva lépett be a nagykanizsai dohányboltba, és gáz-riasztófegyverrel a bevételt követelte. A boltban egyedül tartózkodó, megfélemlített eladó nő engedelmeskedett, a támadó pedig távozott a készpénzzel.

A nagykanizsai rendőrök a bejelentés után nem sokkal felfigyeltek a belváros egyik parkjában egy gyanús férfira. Igazoltatásakor a táskájából hiánytalanul előkerült a dohányboltból elvitt több százezer forint, valamint a fegyver is.

A rendőrök a rablással gyanúsítható tizenkilenc éves, nagybakónaki férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.