Eloltották a tüzet: most az izzást próbálják elfojtani a Soroksári úton

A lángokat már megfékezték, most az utómunkálatok zajlanak.

MN
2018. 03. 07. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzoltók szerda délelőtt eloltották a tüzet a főváros IX. kerületében, a Soroksári útnál, a Dandár utcában álló raktárban – írja az MTI.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, az ötemeletes épület – amely korábban malomként üzemelt – legalsó szintjén élelmiszerraktár volt. A téglaborítású, de belül faszerkezetű épületet 45 tűzoltó 13 gépjárművel oltotta.

Jelenleg három vízsugárral az utómunkálatok zajlanak, az izzást próbálják elfojtani. Az épületbe nem lehet bejutni, csak kívülről dolgozhatnak a szakemberek – közölte nem sokkal délelőtt 11 óra előtt a szóvivő.

Elmondta azt is, feloldották a Soroksári út egyik sávjának lezárását, a Dandár utcában viszont még mindig nem lehet közlekedni.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint nincs információ sérültről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.