Fegyverrel rabolhattak ki egy utast a szolnoki vonaton

Egy 19 éves nagykátai férfit őrizetbe vettek.

MN
2018. 03. 12. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először vegzálta, majd kirabolta utastársát egy nagykátai férfi a Szolnok–Újszász között közlekedő személyvonaton – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a 19 éves férfi vasárnap 13 óra körül a vonaton – kezében egy fegyverrel, vagy annak utánzatával – az egyik utastól pénzt követelt. Miután a sértett átadta a nála lévő pénzt, a támadó még a férfi táskáját is átkutatta, majd az újszászi vasútállomáson leszállt a vonatról.

A kalauz telefonon folyamatosan tájékoztatta a rendőrséget az eseményekről, amelynek köszönhetően a helyszínre érkező rendőrök a közelben elfogták a 19 éves rablót. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.