Feljelentette az érpataki polgármestert a Jobbik képviselője

Egyed Zsolt azt írta, a videóban látszik, hogy a kutyák szenvednek a kötél által okozott fájdalomtól.

MN
2018. 03. 09. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentést tett az érpataki állatkínzás miatt Egyed Zsolt – jelentette be a politikus a Facebook-oldalán. A Jobbik országgyűlési képviselője közzé is tette az erről szóló dokumentumot, melyben azt írja: Orosz Mihály Zoltán szerdai élő bejelentkezésében látható volt, hogy kutyákat kikötözve tart egy kocsi csomagtartójában, azzal a céllal, hogy az ebeket sintérhez vigye.

 „Jól látszik, hogy a befogás nem volt szakszerű, a kutyák szenvednek a rövid kötél által okozott fájdalomtól. Ez egyértelműen alkalmas volt arra, hogy az állatok maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza. Az esetet súlyosbítja, hogy a kocsi csomagtartóját valószínűleg lecsukták, és úgy indultak el a járművel, ez az egyértelműen szakszerűtlen szállítási mód még tovább fokozta az ebek szenvedését” – fogalmazott.

Egyed Zsolt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek küldött feljelentésében 

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere még szerdán számolt be a Facebook-oldalán, egy élő bejelentkezésben arról, hogy közreműködött a kóbor kutyák befogásában. A felvételen a befogott állatok egy autó csomagtartójában, a nyakukra hurkolt kötelekkel láthatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.