Gázolt a vonat, több vonalon késnek a járatok

A Győr és Vác felől Budapestre utazók akár több mint félórás késésre is számíthatnak.

MTI
2018. 03. 19. 19:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A váci vonalon halálos gázolás, a győrin meghibásodott biztosítóberendezés miatt kell késésekre számítaniuk az utasoknak – tájékoztatta a Mávinform hétfő este az MTI-t.

Kavalecz Imre sajtóügyeletes elmondta, hogy a halálos baleset Dunakeszi és Göd között, Dunakeszi-Gyártelepnél történt. A hatósági intézkedések ideje alatt a vonatok azon a szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek, ezért a Budapest–Vác vonalon 20 perc körüli késésekre kell számítani.

A győri vonalon Szárliget és Tatabánya között meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés. Emiatt a Budapest–Győr vonalon 30-40 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.