Gyilkosság történt Komorón

A szerencsétlenül járó férfit egy éve fogadta be otthonába azt, aki most szögvassal verte agyon.

MN
2018. 03. 06. 5:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyik hozzátartozója jelentette be egy 61 éves komorói férfi eltűnését a záhonyi rendőrkapitányságon március 1-jén. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és visszatérően ellenőrizték a férfi lakcímét. Az eltűnt személyre szerdán holtan találtak rá a rendőrök a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésével L. Tibor 53 éves komorói lakos gyanúsítható, akit alig egy éve fogadott be otthonába a sértett. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítása után emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte, aki ennek következtében életét vesztette. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél – írja a rendőrség a honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.