Halálos baleset történt a 21-es főúton Bátonyterenyénél

Tart a helyszínelés, az utat lezárták.

MTI
2018. 03. 11. 19:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember meghalt, amikor személygépkocsi és kisbusz ütközött össze a 21-es főúton Bátonyterenye közelében vasárnap; a szakaszon teljes az útlezárás – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a járművek eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek össze a 21-es számú főút 44-es kilométerszelvényében.

A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök Kisterenye városrész belterülete felé terelik a forgalmat – tette hozzá.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az autóban ketten utaztak, és mindketten beszorultak a járműbe. Őket feszítő-vágó berendezéssel kellett kimenteni, de egyikük olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen meghalt.

A kisbuszban kilencen tartózkodtak, közülük egy ember sérült meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.