Iskola után támadtak meg egy 14 éves lányt Szegeden

A diák kórházba került, rendőrségi eljárás indult az ügyben.

MN
2018. 03. 02. 11:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét diákok támadtak egy társukra az utcán Szegeden: a tizennégy éves lány kórházba is került a bántalmazás után – írja a Délmagyar.

A portál szerint ezúttal Újszegeden, a Gregor József Általános Iskola előtt történt a támadás, és az esetről a lány édesanyja számolt be a Facebookon, szemtanúkat keresve. Azt írta, hogy a buszmegállóban heten támadtak a lányra.

A rendőrségen a lapnak annyit erősítettek meg, hogy súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, azonban nem hét, csupán két fiatalkorúval szemben. Egyéb részleteket nem árultak el az ügyről.

Egy hónapon belül ez a második ilyen eset a városban: korábban a Roosevelt téren megrúgta és könyökkel ütötte egy fiatal lány arcát egy másik lány, miközben társai ezt telefonnal rögzítették. Az eset kapcsán folyamatban van a rendőrségi eljárás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.