Kerekesszékes garázda vert meg egy férfit Pécsen

A mozgássérült vádlott és társa több járókelőbe is belekötöttek, majd egymásnak estek. Egy férfi megpróbált közbelépni, őt is megverték.

MN
2018. 03. 09. 8:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Garázdaság vétségével vádol a pécsi nyomozó ügyészség egy mozgássérült férfit és ismerősét, akik tavaly novemberben verekedést robbantottak ki egy helyi buszmegállóban.

 A két vádlott részegen érkezett a megállóba, és belekötöttek a várakozó utasokba. Rövid idő után már egymással veszekedtek, majd az ép vádlott vitapartnerét egyszerűen kigurította a négysávos útra, az autók elé.

 A sértett segíteni próbált a rokkant férfinek, visszatolta őt a járdára, amit a másik kötekedő dührohammal fogadott: ordibálni kezdett, majd ököllel ütötte, lefejelte az utast. A bántalmazott utas ennek ellenére továbbra is óvni próbálta a mozgássérültet, aki cserébe szintén megtámadta védelmezőjét: karjánál fogva magához rántotta, és ő is lefejelte a férfit, majd korábbi vitájukat elfeledve, cimborájával együtt csépelték az áldozatot.

A bántalmazásnak a busz érkezése vetett véget, a sofőr ugyanis rendet teremtett a dulakodók között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.