Kigyulladt egy raktár Makó határában

Az épület teljes terjedelmében ég, a tűzoltók hat vízsugárral dolgoznak a lángok eloltásán.

MN
2018. 03. 09. 5:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület a Csongrád megyei Makó határában húzódó Ugar utca egyik ipartelepén – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A helyszínre Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről riasztották a hivatásos tűzoltókat, összesen hét járművel, de a helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral oltják a lángokat. Elsődleges információk szerint az épületben senki nem tartózkodik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.