Kötéllel fojthatták meg Novozánszki Fannit

A Bors információi szerint tettestárs után kutat a rendőrség.

MN
2018. 03. 09. 7:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsított vezette autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fannit, akinek a holttestét három hónapja hiába keresik – írja a Bors.

A lap szerint a járműben, amiben a nő testét szállították, olyan kötelet találtak, amin háromféle DNS is volt: Novozánszki Fannié, B. Lászlóé, és egy ismeretlen személyé.

Mivel a kötelet B. László nagyapja felismerni vélte, a rendőrség mintát vesz a család férfitagjaitól. A lap szerint B. László ügyvédjét már korábban kizárták a gyilkossági ügyből, és a továbbiakban tanúként hallgatják meg. A korábban már többször emlegetett titokzatos barátnő, B. Erika neve is egyre többször felmerül az ügy kapcsán – teszi hozzá a lap.

A Novozánszki család ügyvédje a Borsnak azt mondta: „negyven darab sejt kell egy DNS kimutatásához, ami meg is van, és már azt is tudjuk, hogy a harmadik, ismeretlen DNS egy férfié, aki nem került még a törvénnyel összeütközésbe”. Hozzátette, hogy vérnyomról a kötélen csak Novozánszki Fanni esetében lehet beszélni, a másik két DNS-t bőrhámból vagy izzadságnyomból nyerték. Az ügyvéd szerint ezzel a kötéllel fojthatták meg a nőt.

A Bors legfrissebb információi szerint a rendőrség átfésülte a B. László vezette autó GPS-jelei által mutatott területeket, és több, mint három hónap alatt, Budapesttől Veszprémig tűvé tettek minden lehetséges helyet, mindhiába. A Dunában sem keresik már nagy erőkkel a Novozánszki Fannit: új irányt vettek, és tettestárs után kutatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.