Lakóháznak ütközött egy kamion, többen megsérültek

A baleset a Tolna megyei Kapospulán, a 61-es úton történt.

MN
2018. 03. 02. 10:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megcsúszott és lakóháznak ütközött egy kamion a 61-es úton, a Tolna megyei Kapospulán, az épületben tartózkodó négy ember közül kettő megsérült – közölte pénteken a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a ház lakói közül egy embert – még a tűzoltók kiérkezése előtt – a helyszínen lévők mentettek ki a törmelékek alól. A járművet vezető férfit a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből, a mentők mind az öt embert kórházba vitték.

Az épület a baleset miatt lakhatatlanná vált – írták.

A csurgalékvizet szállító kamion egy villanyoszlopot is kidöntött. A szolgáltató szakemberei áramtalanították az érintett, Rákóczi utcai szakaszt, ezért harminc lakásban szünetel az áramszolgáltatás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.