Medvehagymaszedés közben tűnt el két nő, egyikük elhunyt

Át akartak menni egy árkon, és belecsúsztak a patakba, a sodrás pedig elvitte őket. A másik nőt még nagy erőkkel keresik.

MN
2018. 03. 19. 22:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Medvehagymát szedni indult vasárnap két nő Somogyhatvanból, ám a megbeszélt időre nem értek vissza a családjukhoz, ezért bejelentették az eltűnésüket – írta hétfő este a Bama.hu.

A cikk szerint a rendőrség megkezdte a két személy felkutatását, és a feltételezés, hogy egy megáradt erdei patakba csúsztak, információik szerint beigazolódott: egyiküket az eltűnésük vélt helyétől mintegy három kilométerre hétfőn megtalálták, holtan. 

A Bama.hu helyszínen lévő olvasója szerint át akartak menni egy árkon, és belecsúsztak a patakba, a sodrás pedig elvitte őket. A polgárőrök, különleges mentők és a rendőrök quadokkal keresik Somogyhatvan–Merenye–Tótszentgyörgy határában a még eltűnt nőt.

„Tájékoztatjuk, hogy a megkeresésében szereplő haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a másik nő felkutatása válaszadásunk időpontjáig eredményre nem vezetett, őt a rendőrök jelenleg is jelentős erőkkel keresik” – ezt már a Szabad Pécs kérdésére válaszolta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A lap úgy tudja, hogy rokonokról van szó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.