Többen megsérültek, amikor kamion és busz ütközött a 86-os úton Jánossomorjánál

A főutat lezárták, az arra közlekedőket elterelik vagy visszafordítják.

MTI
2018. 03. 20. 15:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kamion és autóbusz ütközött össze a 86-os úton Jánossomorja és Bősárkány között kedd délután, a balesetnek a korábbi tájékoztatással ellentétben nem tíz, hanem tizennégy sérültje van, az utat lezárták – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a busz súlyosan megsérült vezetőjét a tűzoltók vágták ki a járműből.

A munkásokat szállító buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek meg, de kilenc embert kórházba vittek. A többieket mentesítőjárat vitte tovább.

Smuk Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút irányába terelik, a Jánossomorja felől érkezőket pedig visszafordítják Mosonmagyaróvár felé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.