Vascsővel és fejszével ütöttek egy férfit Komlón

A rendőrség két férfit és egy nőt fogott el, akik beismerték tettüket.

MN
2018. 03. 07. 15:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fejszével és vascsővel bántalmazta vitapartnerét két férfi és egy nő Komlón – írja a Police.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint kedden egy nő tett bejelentést arról, hogy a Kazinczy Ferenc utcában többen megverték a fiát. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 29 és egy 20 éves helyi férfi, valamint egy 38 éves mezőhegyesi nő szóváltásba keveredett a sértettel, majd a vita odáig fajult, hogy dulakodni kezdtek. A nő a ruhájánál fogva rángatta, majd az egyik férfi egy fejszével, a másik pedig egy vascsővel megütötte a sértettet.

A bántalmazás során a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták és előállították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható két férfit és a nőt, akik kihallgatásukon beismerték tettüket. A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomoz ellenük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.