Villamossal ütközött és kigyulladt egy autó Budapesten

.

MTI
2018. 03. 09. 19:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Villamossal ütközött és kigyulladt egy személyautó a budapesti BAH-csomópontban, a XI. kerületben péntek este, vezetőjét a helyszínen vizsgálják – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t

Kisdi Máté elmondta, a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 17-es villamossal ütközött az autó, amelynek vezetőjét a mentők vizsgálják. A tűzoltók eloltották a kigyulladt autót.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos módosított útvonalon, a Krisztina körúton át közlekedik, nem érinti a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni – tették hozzá a tájékoztatásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.