Zuglói téren zaklatott egy nőt, keresi a rendőrség

A férfi 20 év körül van, 180 centiméter magas, vékony testalkatú.

MN
2018. 03. 02. 6:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 20 év körüli férfit keres a rendőrség, aki csütörtökön 12 óra 20 perckor a XIV. kerületben található Nagy László téren hátulról átkarolt egy nőt, és „szeméremsértő módon viselkedett” vele – olvasható a Police-on.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kötött sapkát, fekete kabátot, valamint fekete farmernadrágot viselt. Egy térfigyelő kamera felvételt készített róla.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi kapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a szintén ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.