Elraboltak egy férfit Győrben

Az 52 éves mosonmagyaróvári férfinak öt napja veszett nyoma.

MN
2018. 04. 04. 6:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt napja veszett nyoma egy 52 éves mosonmagyaróvári férfinak: Mácsik Zoltán március 31-én reggel fehér Volkswagenjével indult egy találkozóra Győrbe, és a megbeszéltek szerint a megyeszékhelyhez közeli benzinkúton találkozott is egy férfival, akkor látták utoljára.

A Bors azt írja, a rendőrség emberrablást gyanít: a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a lappal közölte, hogy a férfi eltűnése kapcsán személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen. Az eljárásról a nyomozás érdekei miatt bővebb tájékoztatást nem adtak.

A lap információi szerint a győri férfi kezdeményezte a találkozót, aki elcsalhatta valahova Mácsik Zoltánt. Úgy tudják, a titokzatos férfi neve felmerült egy három évvel ezelőtti eltűnés kapcsán is.

A rendőrök nemcsak a férfit, hanem IXM-144 rendszámú, fehér kisteherautóját is keresik, amivel a kútról elhajtott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.