Késsel megszúrta, majd kidobta az erkélyről kutyáját egy hajdúnánási férfi

Az állat súlyos sérüléseket szenvedett.

MN
2018. 04. 05. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint késsel megsebesítette, majd kidobta az erkélyről a kutyáját egy 46 éves férfi – írja a Police.hu.

A rendőrségre hétfőn érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúnánási társasház első emeleti lakásának erkélyéről különböző tárgyakat dobál egy férfi, valamint folyamatosan kiabál. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a 46 éves férfit, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette a kutyáját, majd az erkélyről kidobta az ebet, és egy fémtárggyal betörte egy parkoló autó szélvédőjét.

Az egyenruhások előállították a helyi lakost a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta a nyomozóknak, hogy egy családi vita hevében követte el a bűncselekményeket.

A kutyát az állatorvos megvizsgálta, az eb a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya állatkínzás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.