Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 21., szerda, Orsolya napja
HÍR TV – KeménymagA baloldali vegykonyhában zajlanak az események.

Címke: adótraffipax

11 cikk 1/2 oldal

Szív küldi, a NAV ellenőrzi

Az ország nagy részére kiterjedő akcióba kezdett a héten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: a hatóság emberei a Valentin-napra készülő virágosokat, éttermeket, ajándéküzleteket, édességboltokat, ékszerészeket keresik fel.

A Balaton déli partján razziázik az adóhatóság

Jobban teszik a Balaton partján működő kereskedők, vendéglátósok és szálláskiadók, ha megbarátkoznak a gondolattal: idén többször is összefuthatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőreivel.

Most a gyümölcsárusok kerültek a NAV fókuszába

Az ország több megyéjében is úgy döntöttek az adóhivatalnál, hogy ezen a héten alaposan körülnéznek a helyi gyümölcsárusoknál. S nem csak azt figyelik, hogy a vállalkozó átadta-e a nyugtát.

Húsvétozik az adóhivatal

A hatóság emberei a napokban azokat a kereskedőket ellenőrzik kiemelten, amelyek az ünnephez szükséges élelmiszereket és más árucikkeket kínálják a vásárlóknak.

Ismét a virágosoknál a NAV

A hatóság munkatársai február közepén a Valentin-nap miatt vizsgálódtak legutóbb ezeknél a gazdasági szereplőknél, most pedig a március 8-i nőnap adja az apropót.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …