Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: Betyársereg

8 cikk 1/1 oldal

Elítélték a jobbikos Sneider Tamás fiait

Az ítélet egyik vádlott esetében sem emelkedett jogerőre, a határozat ellen ugyanis az ügyész, valamint a vádlottak és a védők is fellebbezést nyújtottak be.

Vadai Ágnes már nem határolódik el a szélsőjobboldaltól

Elmenekült a kérdések elől Vadai Ágnes. A DK-s politikus korábban a Betyársereggel összefüggésben úgy fogalmazott, hogy undorodik a náciktól. A Hír TV Híradója azt szerette volna tudni, hogy ezt az ellenzéki közös jelölt esetében is fenntartja-e. Kálló Gergely levélben fogadott hűséget korábban a Betyársereg vezetőjének.

Kálló szembeköpte magát

A dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson egy olyan jobbikos mögé sorakoztak fel a baloldali pártok, aki korábban hűséget fogadott a Betyársereg szélsőséges nézeteket valló vezetőjének.

Pedofil molesztáló házánál demonstrál a Mi Hazánk

Toroczkai László pártelnök közölte: azért mennek Tápióságra, mert így tiltakoznak az ellen, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival.

Ismét bíróság elé állnak Sneider fiai

A vád szerint Erik és Márk a társaikkal együtt egy cigány családot félemlítettek meg, ezzel többrendbeli folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntettét valósították meg.

Náciszimpatizáns Gémesi csapatában

Gödöllői forrásaink „náci néniként” aposztrofálták Gémesi György és az általa vezetett Lokálpatrióta Klub képviselőjelöltjét, Kristóf Etelkát a város kettes számú választókerületében.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …