Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: biztonsági erők

13 cikk 1/2 oldal

Megadta magát a volt kirgiz elnök a hatóságoknak

Megadta magát a korrupcióval és hatalmi visszaéléssel vádolt Almazbek Atambajev volt kirgiz elnök a biztonsági erőknek, amelyek csütörtökön újabb rohamot indítottak a Biskek melletti Koj-Tas faluban található háza ellen – közölte az exelnök stábja.

Az afgán biztonsági erők több tagjával végeztek a tálibok

Az afgán biztonsági erők legkevesebb 12 tagjával végeztek a radikális iszlamista tálibok az elmúlt 48 órában az ország nyugati részén, Bádgesz tartományban – közölte az afgán védelmi minisztérium hétfőn.

Több szélsőségest megöltek tűzharcban az egyiptomi hatóságok

Az egyiptomi biztonsági erők tűzharcban megöltek Kairóban hét férfit, aki a betiltott Muszlim Testvériség iszlamista szervezethez köthető egyik alcsoport tagjai voltak – idézi az állami tévé csütörtökön a belügyminisztérium közleményét.

Véget ért Szomáliában a biztonsági erők és a terroristák közötti összecsapás

A szomáliai belügyminiszter közlése szerint a helyi biztonsági erők miután végeztek az al-Shabaab iszlamista csoport fegyvereseivel, részt vettek a terroristák által ejtett és élő pajzsként használt civil túszok kiszabadításában. A terroristák előző napi robbantásos merényletet követtek el az ország fővárosában, Mogadishuban.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …