Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: buszok

10 cikk 1/1 oldal

Nagy átalakulás közben a hazai gyártók

Jövőre a Volánbusznak piaci szereplőkkel kell versenyeznie, a járműgyártás és üzemeltetés területén pedig egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert az alternatív meghajtási módok.

Buszok nélkül újulhat meg a Széna tér

Korábban Tarlós István főpolgármester közölte: megszűnik az Ostrom utca és a Hattyú utca közötti parkoló, valamint a beruházás során a két utca térhez kapcsolódó szakaszát is felújítják.

Változik az autóbusz-közlekedés pünkösdkor

Pünkösdkor változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje: június 8-án a szabadnapi, 9-én és 10-én pedig a munkaszüneti menetrend szerint közlekednek a buszok – tájékoztatta a Volánbusz Közlekedési Zrt. szerdán az MTI-t.

Eltűnnek a Váci útról a pótlóbuszok nyomai

Több mint 250 millió forintból teszik rendbe a Váci úton ideiglenesen kialakított buszsávot, ugyanis a 3-as metró északi szakaszának buszos pótlása megviselte ezt az útvonalat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) a Világgazdasággal.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …