Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: echo tv

579 cikk 1/58 oldal

Flúgos gyűlöletfutam a baloldalon

Több mint beszédes, hogy nem is igen próbálják cáfolni a baloldali liberális pártok és sajtóorgánumok, hogy gyűlölik a keresztény-nemzeti polgári jobboldalt, amiről Orbán Viktor beszélt Tusnádfürdőn.

Deutsch Tamás: Győzött a józan ész

A kérdés igazából az volt, hogy az európai parlamenti választások kampánya előtt a Néppárt megadja-e a rivális pártoknak azt az ajándékot, hogy önmaga felszeletelésébe kezd.

Sajtóklub: Az ellenzék és sajtója nem érti, hogy korszakalkotó volt Orbán ünnepi beszéde

Az ellenzék és sajtója ugyan puhának tartja Orbán Viktor március 15-i beszédét, pedig valójában korszakalkotó gondolatok hangzottak el és kemény üzenetet küldött a miniszterelnök – hangzott el az ECHO TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában. Stefka István, a PestiSrácok lapigazgatója, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint szó sincs arról, hogy semmitmondó lett volna a kormányfő ünnepi szónoklata, hanem éppen ellenkezőleg, arra világított rá, hogy erős és öntudatos nemzetekre van szükség, olyanokra, amelyek képesek fellépni a birodalmi fenyegetésekkel szemben. Műsorvezető: Huth Gergely.

Propagandaakciónak szánta a tettét az új-zélandi merénylő

Van abban törvényszerűség, hogy a szélsőségek erősítik egymást, ha van szélsőséges iszlamizmus akkor előbb, vagy utóbb a szélsőségesség megjelenik a másik oldalon is. Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő az ECHO TV Napi aktuális című műsorának hétfői adásában egyértelműnek nevezte, hogy az új-zélandi Christchurchben történt támadás elkövetője a terrorakciót propagandának szánta.

Az utrechti „Molenbeekben” volt a halálos áldozatokkal járó lövöldözés

Miközben a májusi választások egyik legfontosabb kérdése a terrorizmus elleni harc, a hollandiai Utrechtben hétfőn több helyen is lövöldözés volt. A feltételezett terrortámadásban legalább 3 ember meghalt és kilencen megsebesültek. Egy gyanúsított egy török származású férfi. Marácz László Utrechtben élő egyetemi tanár az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta, a lövöldözés a város bevándorlók által lakott részén – úgy fogalmazott – az utrechti Molenbeekben volt.
579 cikk 1/58 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.