Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: heller ágnes

78 cikk 1/8 oldal

Köpönyegforgatók hava

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Múlt a jelenben, jelen a múltban

Nincs új a nap alatt. Bécs ma is ilyen, Brüsszel pedig pláne. A mai „nemzeti tanácsok” torkán pedig „néma dzsinn” ül sajtódiktatúra és PC-terror formájában.

Unalmas vádaskodások Heller Ágnestől

Heller Ágnes hirtelenjében megint csak egy olyan bagolyhoz vált hasonlatossá, amelyik levedlette tollazatát, hogy azok helyébe újakat növesszen.

Terítéken a baloldali megmondó emberek

Apáti Bence a Hír TV Főhős című „sztármagazinjának” műsorvezetője az adás kezdetén megnyugtatott mindenkit: ne gondolják, hogy a baloldali és a liberális megmondóemberekről megfeledkeztek. Ők sem maradhattak ki a sorból. Az adásban felidézték Heller Ágnes, Kéri László és Lengyel László veretes mondatait. Ők valamennyien a balliberális oldal holdudvarában a mai napig szidják a kormányt és Fideszt.

Nőnapra

Férfiak! Fiúk! Sorstársak! Nőnap van, március nyolcadika, el ne feledjétek felvirágozni, megkoszorúzni a gyengébbik nemet!

Az Oktatói Hálózat tiltakozik a Soros-plakátok miatt

A Hálózat tagjai között Heller Ágnest és Gyurcsány Ferenc kedvenc szociológusát, Ferge Zsuzsát is megtaláljuk, de a Republikon Intézet igazgatója, Tóth Csaba is feltűnik a szervezetben.

Az elvtelenség ára

Lehet-e hosszú távon politikai tőkét kovácsolni a szélsőséges erőkkel kiegyezve, sőt az embertelen eszmék zavaros fejű képviselőit mentegetve?
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.