Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 21., szerda, Orsolya napja
HÍR TV – KeménymagA baloldali vegykonyhában zajlanak az események.

Címke: idős emberek

9 cikk 1/1 oldal

Figyelnek az idős emberekre

Megfelelően működik az idős emberek ellátása a vidéki kistelepüléseken, és néhány kivételtől eltekintve a rászorulók jól viselik a helyzetet.

Sokan a Normafához menekültek

Mintha hétvége vagy szünidő lenne, annyi ember volt tegnap kora délután a budapesti Normafánál. A koronavírustól mindenki fél, de az emberek úgy gondolják, a szabad levegőn biztonságban vannak.

Gondoskodnak az idős emberekről

Orbán Viktor bejelentette, az önkormányzatok első számú feladata lesz megszervezni, hogy az idős emberekhez eljussanak a szükséges dolgok, így ők biztonságban otthonukban vészelhessék át a járványt.

Szegedtől Zalaegerszegig idős embereket fosztottak ki

Első fokon letöltendő, illetve felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Zalaegerszegi Járásbíróságon az a négy vádlott, aki Szegedtől Zalaegerszegig több megyében összesen kilenc idős embert fosztott ki – tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken az MTI-t.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …