Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: illegális bevándorlás

3250 cikk 1/325 oldal

Újabb akciókkal provokálnak az NGO-szervezetek

Az NGO-szervezetek új migránshajója, az Ocean Viking is a Földközi-tenger középső részén fog járőrözni, ahol a legtöbb embercsempész hajó indul el a líbiai partoktól, és ad le vészjelzést.

Sokan megsérültek egy észak-macedóniai balesetben

Harminchárom illegális bevándorló, köztük több gyermek sérült meg egy észak-macedóniai autópálya-balesetben – jelentette az A1 helyi televíziós csatorna az ügyészség közlésére hivatkozva.

Mexikó faültetéssel próbál segíteni Salvadornak

Mexikó faültetéssel próbál segíteni Salvadornak, hogy javuljon gazdasági helyzete és kevesebb lakosának kerekedjen kedve kivándorolni és eljutni az Egyesült Államokba.

Több migráns meghalt egy kisbusz balesetében Törökországban

Balesetet szenvedett egy migránsokkal zsúfolt kisbusz csütörtökön a kelet-törökországi Van tartományban, legalább 17-en életüket vesztették és ötvenen megsérültek – közölte Mehmet Emin Bilmez vani kormányzó, akit a DHA török hírügynökség idézett.
3250 cikk 1/325 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.