Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja
HÍR TV – InformátorA baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben.

Címke: iráni Forradalmi gárda

9 cikk 1/1 oldal

Irán pert készül indítani Trump ellen Szulejmáni megölése miatt

A teheráni vezetés nemzetközi pert készül indítani Donald Trump amerikai elnök ellen az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységét vezető Kászim Szulejmáni tábornok egy héttel ezelőtti megölése miatt – jelentette be hétfőn Ibrahim Raiszi, az iráni legfelsőbb bíróság elnöke.

Irán nem fog kockáztatni

Irán nem kockáztat meg egy nyílt háborút az Egyesült Államokkal az Iráni Forradalmi Gárda tábornokának likvidálása miatt – mondta el a Karc FM Igazság órája című műsorában Horváth József.

Tárgyalásra szólította fel Iránt az Egyesült Arab Emírségek

Iránnak tárgyalóasztalhoz kell ülnie a világ vezető nagyhatalmaival és a Perzsa (Arab)-öböl országaival a feszültségcsökkentés és saját gazdasági nehézségeinek a megoldása érdekében – jelentette ki vasárnap Anvar Gargás, az Egyesült Arab Emírségek külügyi államminisztere.

Szorítóban

Esze ágában sincs Donald Trumpnak, hogy az egy év múlva esedékes amerikai elnökválasztások előtt a nevéhez köthető háborúba bocsátkozzon. Ezt jól tudják az ellenséges oldalon, Iránban is.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …