Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: ittas vezetés

4 cikk 1/1 oldal

Pár kortyért is elvész a jogosítvány

Akkor is bajba kerülhetünk, ha az elfogyasztott alkohol még nem szívódott fel a szervezetünkben, mert az ördög a részletekben bújik meg.

Elektromos rollerrel ittasan közlekedőkre csaptak le a dán hatóságok

A dán fővárosban az elmúlt napokban rendőrségi ellenőrzéseket tartottak elektromos rollerrel közlekedők között, és 30 ember ellen eljárást indítottak, mert alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt állt. A művelet célja az volt, hogy rávilágítson: a közlekedési szabályok ezekre a járművekre is vonatkoznak – közölte a helyi rendőrség szerdán.

Pénzbüntetésre ítéltek egy ittasan vezető volt rendőrt

Pénzbüntetésre ítélt és másfél évre eltiltott a járművezetéstől az elsőfokú bíróság gyorsított eljárásban, nem jogerősen egy volt rendőr őrmestert, aki szolgálaton kívül ittasan vezetett Tokaj környékén február 1-jén – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …