Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a Momentumot is le akarja nyelni

Címke: kambodzsa

20 cikk 1/2 oldal

Kiköthet Kambodzsában egy gyanúsnak vélt óceánjáró

Kikötési engedélyt kapott Kambodzsában szerdán egy luxus óceánjáró, amelyet előzőleg öt ország visszautasított a koronavírustól való félelem miatt – közölte a tulajdonos társaság.

Megkezdődött az árulással vádolt ellenzéki vezető pere

Megkezdődött szerdán Phnompenben az árulással vádolt Kem Szokha kambodzsai ellenzéki vezető pere, amely emberi jogi szervezetek szerint nem más, mint az országot irányító Hun Szen miniszterelnök kísérlete, hogy megszabaduljon politikai ellenfelétől.

Elhunyt a kambodzsai balett megmentője

Elhunyt Norodom Bopha Devi kambodzsai hercegnő, volt kulturális miniszter, egykor a Kambodzsai Királyi Balett vezető szólótáncosa, az apszaraként ismert tradicionális khmer udvari tánc megmentője.

Betiltják az elefánton való túrázást Angkorban

A kambodzsai Angkor romvárosban jövő év elejétől betiltják az elefántháton való túrázást. A népszerű idegenforgalmi attrakciót az állatvédők sürgetésére szüntetik meg, akik régóta hangoztatják a gyakorlat kegyetlenségét.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …