Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 11., szerda, Árpád napja

Címke: kambodzsa

13 cikk 1/2 oldal

Elhunyt a kambodzsai balett megmentője

Elhunyt Norodom Bopha Devi kambodzsai hercegnő, volt kulturális miniszter, egykor a Kambodzsai Királyi Balett vezető szólótáncosa, az apszaraként ismert tradicionális khmer udvari tánc megmentője.

Betiltják az elefánton való túrázást Angkorban

A kambodzsai Angkor romvárosban jövő év elejétől betiltják az elefántháton való túrázást. A népszerű idegenforgalmi attrakciót az állatvédők sürgetésére szüntetik meg, akik régóta hangoztatják a gyakorlat kegyetlenségét.

Megállapodásra tör az ASEAN

Donald Trump amerikai elnök, mint tavaly, idén is kihagyta a csúcstalálkozót, maga helyett Robert O’Brian nemzetbiztonsági tanácsadót küldte.

Meghalt Pol Pot egykori főideológusa, Nuon Chea

Nuon Chea halála után az egykori Vörös Khmer felső vezetéséből ketten maradtak rácsok mögött: Khieu Sam­phan mellett a 76 éves Kaing Guek Eav tölti életfogytiglani szabadságvesztését.

Kambodzsa újabb fegyvereket vásárol Kínától

Hun Sen kambodzsai miniszterelnök bejelentette hétfőn, hogy az ország 40 millió dollár értékben újabb fegyvereket vásárol Kínától, azon a 290 millió dolláros beszerzésen felül, amely már korábban ismert volt.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …