Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: Karel Gott

10 cikk 1/1 oldal

Eltemették Karel Gott cseh énekest Prágában

Bár már októberben állami tiszteletadással elbúcsúzott Csehország a 80 évesen elhunyt Karel Gott énekestől, földi maradványait csak karácsony előtt néhány nappal helyezték örök nyugalomra Prágában.

Állami gyászszertartással búcsúztatnák Karel Gottot

Állami gyászszertartással búcsúztatnák Karel Gottot és nemzeti gyásznappá nyilvánítanák a popénekes temetésének napját Csehországban – közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök egy szerdai rendkívüli kormányülést követően.

Eltávozott az Arany Csalogány

Dél-amerikai ritmusok, egzotikus hangzás, kongadobok, fülbemászó dallam: nem is kell több, hogy egy dal sláger lehessen. Ez volt a Lady Carneval.

Elhunyt Karel Gott

A cseh popénekes szeptember közepén jelentette be, hogy akut leukémiában szenved, 2016 óta küzdött súlyos betegségekkel.

Akut leukémiában szenved Karel Gott

Akut leukémiában szenved Karel Gott, a cseh popsztár a Prágai Egyetemi Általános Kórházba (VFN) jár kezelésre.

Emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80 éves Karel Gott tiszteletére

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére, az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba álltak a legelszántabb rajongók a szakadó eső ellenére.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …