Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: LMP

760 cikk 1/76 oldal

Magyarok adatai kerülhettek külföldi országokba

Adatvédelmi problémák sorát veti fel Hadházy Ákos közelmúltban lezárult aláírásgyűjtési akciója, amelynek célja az európai ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítése volt.

Sallai R. Benedek kilépett az LMP-ből

Az egykori országgyűlési képviselő, korábbi országos elnökségi titkár a közösségi oldalán jelentette be döntését szerdán.

Az LMP nem támogatja tovább Puzsér Róbertet

Az LMP felmondja a támogatásról szóló szerződését Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölttel – erősítette meg a párt ügyvezetője az MTI-nek a merce.hu információját.

A Momentumhoz mehettek át az LMP szavazói

Az LMP és a Jobbik szavazatai hullhattak a Momentum ölébe, amely az EP-választáson elért eredményei alapján továbbra is erősen fővárosi párt.

Századvég: Szakadék szélén az ellenzék

A várakozásoknak megfelelően pedig a Fidesz-KDNP helyzete nemhogy nem ingott meg, hanem növelni is tudták súlyukat, az „az ellenzéknek pedig egy egyre kisebb torta újraszeletelése jutott”.
760 cikk 1/76 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.