Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: LMP

98 cikk 1/10 oldal

Vádat emeltek Demeter Márta ellen

Akár három évet is kaphat Demeter Márta, aki ellen hivatali visszaélés miatt emelt vádat az ügyészség. Az LMP-s politikus egyelőre nem tett vallomást, és megfélemlítést emleget.

A partvonal mellől

Szinte nem múlik el nap, hogy ne szólna be valami magasröptűt a partvonal mellől Szél Bernadett megmondóasszony, a Lehet Más a Politika egykori sztárolt csillaga, látnok.

A Fidesz a szakképzés erősítésében érdekelt

Az egyik legfontosabb feladat a szakképzés további erősítése, gyakorlatiasabbá tétele, a legjobb szakoktatók alkalmazása, és e cél érdekében a szakoktatók anyagi megbecsülésének javítása.

Az LMP-ben eltörölték a korábban kiszabott szankciókat

Az LMP etikai bizottsága eltörölte a korábban tisztségektől eltiltott politikusait sújtó szankciókat, így akár Schmuck Erzsébet is indulhat a társelnöki posztért a november 23-ára kiírt tisztújító kongresszuson – mondta az LMP országos elnökségének titkára csütörtökön az MTI-nek.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …