Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: metró

16 cikk 1/2 oldal

Alstom-per: jövőre kezdődik a bizonyítás

A vádlottakat az ügyészség gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntettével vádolja.

Hongkongi tüntetések – Ismét üzemel a hongkongi metró

Ismét üzemel vasárnaptól a hongkongi metró, de csak részlegesen, és este 9 óra után bezárják, hogy helyreállítsák a hálózat eszközeiben és állomásaiban két nappal ezelőtt keletkezett károkat – közölte a helyi közlekedési vállalat, az MTR.

Teljesen leállt a hongkongi metró

A kormányzatellenes tüntetések során a tömegközlekedési eszközökben keletkezett károk miatt felfüggesztette szolgáltatását szombaton a hongkongi metró (MTR).

Karácsony Gergely megfúrná a metró és a HÉV összekötését

Újabb jelentős költségtúllépéssel fenyegető beruházásra kényszerítené Budapestet Karácsony Gergely azzal, ha az ő elképzelései szerint valósítanák meg a 2-es metró és a gödöllői HÉV összeköttetését.

Karácsony a Fidesz–KDNP projektjével kampányol

A Tarlós István főpolgármestersége alatt elindított, tervezés és engedélyezés alatt lévő projekttel, a HÉV és a metró összekötésével kampányol Karácsony Gergely.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …