Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: metró

21 cikk 1/3 oldal

Új metrót kaphat Budapest

Csepelről az előzetes számítások szerint a jelenleginél hét, Ráckevéről pedig 30 perccel rövidebb idő alatt lehet eljutni a belvárosba, csökken a kényszerű átszállások száma.

Elfogyóban Budapest hídpénze

Már a jövő héten egyeztetést kezd a főváros a kormánnyal a Lánchíd felújításáról – jelentette be Karácsony Gergely tegnapi Facebook-bejegyzésében.

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a metró

Budapesten a mentősök mellett a tömegközlekedésben dolgozók sem pihennek szilveszterkor. Lényegében az összes metró és a HÉV is folyamatosan az ünneplők rendelkezésére áll majd.

Alstom-per: jövőre kezdődik a bizonyítás

A vádlottakat az ügyészség gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntettével vádolja.

Hongkongi tüntetések – Ismét üzemel a hongkongi metró

Ismét üzemel vasárnaptól a hongkongi metró, de csak részlegesen, és este 9 óra után bezárják, hogy helyreállítsák a hálózat eszközeiben és állomásaiban két nappal ezelőtt keletkezett károkat – közölte a helyi közlekedési vállalat, az MTR.

Teljesen leállt a hongkongi metró

A kormányzatellenes tüntetések során a tömegközlekedési eszközökben keletkezett károk miatt felfüggesztette szolgáltatását szombaton a hongkongi metró (MTR).
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …