Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: pályázat

745 cikk 1/75 oldal

Zöldenergia: jövőre már pályázati alapú a támogatás

A jövő esztendőtől nulla forintban határozta meg a kötelező átvétel és a pályázati eljárás nélkül kiosztható zöldprémium típusú támogatás kategó­riákban kiosztható éves új támogatás mértékét az ITM.

Készül az ingyenes háztervek tára

Jóllehet még tart az elbírálás, a Miniszterelnökség a beérkező pályaművek száma alapján sikeresnek tartja a Nemzeti mintaterv-katalógus ötletpályázatát.

Várhatóan ősszel írja ki a pilot-tendert az ITM

Várhatóan szeptemberben írják ki a megújuló energiaforrásból előállított villamosenergia-átvételi támogatási rendszerrel (METÁR) kapcsolatos pilot-tendert – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

Hatszázmillió forintot osztanak szét az oktatásban

Mintegy 652 millió forint értékű oktatási témájú pályázati csomag jelent meg a napokban, amelyre szeptember 6-ig jelentkezhetnek a köznevelési intézmények, egyetemek, oktatási szervezetek.

Korszerűbb járműveket szerez be a Volánbusz

18 milliárd forint értékben 219, míg a Volán Buszpark Kft. 33 milliárd forintért 419 jármű beszerzését tervezi közbeszerzési eljárás keretében.
745 cikk 1/75 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.