Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 24., vasárnap, Timót napja
HÍR TV – CIVIL KÖRDurva demokrata politika kezd el megvalósulni.

Címke: pénzügyminiszter

29 cikk 1/3 oldal

AC/DC-s Monopolyval társasoztak Varga Mihályék

Gyűjtői kiadású Monopoly társasjátékot tesztelt le a hétvégén Varga Mihály. A pénzügyminiszter kisfiával posztolt fotót közösségi oldalára, játék közben.

Friss tőkét kap a Gránit Bank

A befektetés célja, hogy a hitelintézet megjelenjen a nemzetközi piacon és a részvényeit be tudja vezetni a BÉT-re

A versenyképesség növelésére van szükség, hogy növekedjen az EU világgazdasági súlya

Az uniós válságkezelésben elsődleges fontosságú a versenyképesség növelése és a beruházások támogatása, e nélkül sem a tagállamok, sem az Európai Unió világgazdasági súlya nem növelhető – ismertette a magyar álláspontot Varga Mihály az uniós pénzügyminiszterek tanácskozásán Berlinben. A tárcavezető a találkozón hangsúlyozta: a tagállamok közötti fejlettségbeli különbségeket is csökkentenie kell az Európai Unió helyreállítási eszközének, emellett rugalmas, a tagállamok igényeihez szabott forrásmegosztásra van szükség – ismertette a Pénzügyminisztérium (PM) pénteki közleménye.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …