Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: pénzügyminiszter

15 cikk 1/2 oldal

Nem volna szerencsés felülni az euróvonatra

Mit üzen Oszkó Péternek és Matolcsy Györgynek? Mikor lesz magyar euró? Mihez kezd a kormány a kórházak adósságával? Valóban kudarc a kormányzat lakáspolitikája? – a Mandiner Varga Mihály pénzügyminisztert kérdezte.

Szintet lépett a szuperkötvény

Átlépte a háromezermilliárd forintos összeget a fél évvel ezelőtt útjára indított Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) értékesítése, ami már több, mint amennyit az idei évre terveztek.

Kormánytámogatással újul meg a pasaréti ferences templom

A Pénzügyminisztérium közlése alapján a tervek szerint a templomot és a rendházat is felújítják, korszerűsítik, továbbá méltó környezetbe kerülhet a ferences rend történetét is magába foglaló könyvtár.

Lemondott a brit pénzügyminiszter

Hammond a távozó Theresa May miniszterelnöknek nyújtotta be lemondását, még mielőtt May hivatalosan bejelentette volna saját lemondását II. Erzsébet királynőnek.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …