Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 30., péntek, Alfonz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: Sajtóklub

35 cikk 1/4 oldal

Nonszensz tiltakozni valami ellen, ami nincs is

Ezen a héten is rendhagyó volt a Hír TV Sajtóklub című műsora, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on.

Sajtóklub: Törökországot az EU egy szegény hülyeként kezelte az elmúlt években

A HírTV Sajtóklub című műsorának első témája a görög-török helyzet, melyről Bayer Zsolt elmondta, elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel. A tévénézők könnygázfelhőben úszó görög-török határt láthatnak, és mára már a görög haderő is felébredt.

Sajtóklub: Meg kell védeni a NAT-ot!

A Sajtóklub című műsor vendégei ezúttal a Nemzeti Alaptantervet és a róla alkotott véleményeket is megbeszélték.

Sajtóklub: A szavazók rájöttek, ez nem játék!

Nagyon hálás vagyok a győrieknek, hogy nem dőltek be annak a nemtelen, undorító, aljas eszközöket használó kampánynak, ami az ellenzéki koalíciót volt hivatott megtámogatni – mondta Gajdics Ottó.

Sajtóklub: Aki ilyet csinál, az nem újságíró

A Hír TV műsorának újságíró résztvevői többek között megbeszélték az elmúlt héten nagy hullámokat kavaró gyöngyöspatai iskola kártérítési- és a miskolci kórházi ügyet.

Sajtóklub: Nem művészeti kérdésekről van szó

Az új kulturális törvényt nem olvasták a tüntetők. Az állam annyit kér, hogy legyen beleszólása abba, hogy az adófizetők pénzét mire költik el – hangzott el a Hír TV műsorában.

Sajtóklub: Leesett a hó, Budapest összeomlott

Most, hogy Karácsony Gergely a főpolgármester, ez a téma a baloldali sajtóban kevesebb hangot kapott. Ezzel az aktuális hírrel kezdte a műsort Bayer Zsolt.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …