Sajtóklub: Törökországot az EU egy szegény hülyeként kezelte az elmúlt években

A HírTV Sajtóklub című műsorának első témája a görög-török helyzet, melyről Bayer Zsolt elmondta, elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel. A tévénézők könnygázfelhőben úszó görög-török határt láthatnak, és mára már a görög haderő is felébredt.

Forrás: Hír TV2020. 03. 03. 11:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Most még nem engedték el ezeket a szerencsétleneket, hülyévé tették őket a törökök, mert azt hitték, hogy mehetnek, a görögök ugye visszaverték őket, tehát most egy senki földjén tolonganak. (…) Ez azt mutatja, hogy az Európai Unió nem ura saját magának, hanem gyakorlatilag Törökország jókedvétől vagy rossz kedvétől függ – mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

- Nekem az a liberális idiotizmus jutott eszembe a képsorok láttán, hogy ez egy nemlétező probléma, hogy ilyen nincs is. Majd most, amikor ez a nemlétező probléma egyszer csak mindenkinek a saját szeme láttára hirtelen mégiscsak létezővé válik, akkor valóban jogos a kérdés – hogy ezzel mit fogunk tudni kezdeni? – mikor olyan hülyékkel vagyunk körülvéve, akik azt állítják, hogy ez így van jól, hogy ez így természetes, hogy nem kellenek határok – fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

- Azt lehet látni, hogy már liberális barátaink is megszeppentek egy picikét. Életében először fogalmazott korrekten az Index, amikor ma reggel azt írta, hogy bevándorlók tízezrei törhetik át a határt, tehát már nem szír menekültekről és mindenféle édes mesékről volt szó – hangsúlyozta Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

A teljes adást IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.