Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 18., péntek, Diána napja
HÍR TV – Háttérkép:Amerika előtt két út áll.

Címke: Szabadságpárt

10 cikk 1/1 oldal

Új pártban térhet vissza Strache

Bár a Szabadságpárt kizárta soraiból, egy újonnan alakuló szövetség előzetesen bejelentette, hogy számítanak rá. Az osztrák jobboldalon kitört konfliktusban egy ismert milliárdos neve is felmerült.

Visszatérésre készül Heinz-Christian Strache

Kevesebb, mint két hónappal a szeptember 29-i osztrák parlamenti választások előtt csitulni látszanak az Ibiza-ügy keltette vihar hullámai. A Szabadságpárt népszerűsége visszakúszott 18-ról 21 százalékra.

Bécsben megkerülhetetlen lett a Szabadságpárt

A hétfőn Budapesten ­tárgyaló Heinz-Christian Strache nem rejti véka alá az ellentéteit Sebastian Kurz néppárti kancellárral, és élesen bevándorlásellenes politikát folytat.

Bécsben is népszerű a családpolitikánk

A szabadságpárti alkancellár azt mondta, jónak tartja Orbán Viktor családpolitikai modelljét, és több lényeges kérdésben is megegyezik a véleménye a a magyar miniszterelnökével.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …