Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 21., hétfő, Máté, Mirella napja
HÍR TV – Bayer-Show:Ha van kalap, az a baj, ha nincs kalap, az a baj

Címke: Széchenyi 2020 program

14 cikk 1/2 oldal

Összehangolt közlekedésfejlesztés valósul meg

Mosóczi László kiemelte: a Széchenyi 2020 programban eddig 651 közlekedési projekt nyert támogatást összesen több mint 2000 milliárd forint értékben.

Új informatikai háttér tizenöt egyetemen

A bevezetésnek köszönhetően hatékonyabbá válhat az intézményirányítás, stabilizálódhat az intézmények gazdálkodása, és növekedhet képzési, kutatási és innovációs potenciáljuk is.

Új szakaszokkal bővült Vas megye kerékpárút-hálózata

A Széchenyi 2020 program keretében Tanakajd, Vasszécseny és Csempeszkopács településeket összekötő kerékpárút épült 300 millió forint európai uniós támogatással Vas megyében – tájékoztatta az MTI-t a megyei önkormányzati hivatal hétfőn.

Fejlesztik a nemzeti parkokat

Többek között a Bükki-, a Körös–Maros- és a Duna–Ipoly Nemzeti Parkban valósulnak meg nagyobb beruházások, mint például a Pálvölgyi-barlang fogadóépületének a felújítása.

Megkezdték a tiszalöki vizlépcső és hajózsilip újjáépítését

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság (Émvizig) közös projektjének keretében megkezdődött a tiszalöki vízlépcső és hajózsilip rekonstrukciója – közölte a miskolci székhelyű Émvizig az MTI-vel.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …