A kormány támogatta Ricky Martin kérelmét

Spanyol állampolgár lett Ricky Martin énekes, Benicio del Toro színész, valamint Ysis Pérez Perera kubai színésznő.

BL
2011. 11. 04. 21:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 44 éves Benicio del Toro, aki 2001-ben a Traffic című filmben Javier Rodriguez alakításáért a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat kapta, több alkalommal dolgozott Spanyolországban. 2008-ban Steven Soderbergh egy másik filmjében, a Che – Az argentin címűben nyújtott Che Guevara-alakítását a Goya-díjjal, a „spanyol Oscarral” díjazták.

A világhírű Puerto Ricó-i énekes, a 39 éves Ricky Martin, valódi nevén Enrique Martin Morales „szoros szakmai és személyes kapcsolatokat ápol Spanyolországgal” a kormány szerint. A madridi kormány ugyancsak megadta az állampolgárságot Ysis Pérez számára, aki az El País című spanyol napilap havannai tudósítójának, Mauricio Vicentnek a felesége, akitől a kubai kormány visszavonta az újságírói akkreditációját.

A spanyol média szerint Ricky Martin azért kérte a spanyol állampolgárságot, hogy összeházasodhasson férfi élettársával, Carlos González közgazdásszal. A pár az énekes két fiát, a hároméves ikerpár Matteót és Valentinót közösen neveli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.