Lisztkukacból készítenek kutyáknak jutalomfalatokat Németországban

A TeneTrio nevű márka termékei így allergiás kutyák számára is ideálisak.

MTI
2018. 02. 20. 17:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EntoNative a Potsdami Egyetem táplálkozástudományi intézetének kutatási projektje keretében fejlesztett ki kutyáknak való jutalomfalatokat. Hagyományos húsok nélkül készíti termékeit a 2017 áprilisában alapított cég; a rovarok jelentik az egyetlen proteinforrást. Az ötlet, hogy rovarokból készüljön a falatka, egy ázsiai tanulmányútról származik.

A TeneTrio nevű márka termékei így allergiás kutyák számára is ideálisak. Ina Henkelnek, a cég vezetőjének elmondása szerint befektetéseknek köszönhetően kibővítenek egy potsdami lisztkukactenyészetet. A cég webshopja már elérhető, a német kutyatulajdonosok vásárolhatnak is belőle.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.