Durva atrocitás érte a Fidesz egyik női szimpatizánsát Miskolcon

A kormánypárt támogatóját durván bántalmazta egy férfi a borsodi megyeszékhelyen – közölte Kriza Ákos választókerületi elnök.

Forrás: MTI2019. 04. 09. 17:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Atrocitás érte a Fidesz egyik női szimpatizánsát kedden Miskolcon, a nagyobbik kormánypárt támogatóját durván bántalmazta egy férfi – közölte Kriza Ákos, a Fidesz választókerületi elnöke az MTI-vel.

Kriza Ákos a közleményében azt írta, „a Fidesz helyi szervezete mélységesen elítéli az ilyen, agresszív, a testi sértésig fajuló ellenzéki megnyilvánulásokat”.

Ismertetése szerint a Szentpéteri kapuban felállított Fidesz standnál a délelőtti órákban egy férfi járókelő szidalmazta, majd ököllel arcon ütötte a Fidesz egyik női szimpatizánsát. A közbelépő Fidesz-aktivisták akadályozták meg, hogy további súlyos tettlegességre kerüljön sor.

A férfit a rendőrség előállította, a vérző sértettet a kiérkező mentők kórházba vitték.

„Testi sértés bűncselekménye elkövetéséért a feljelentés megtörtént” – közölte Kriza Ákos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.