A közel száz bort és más italokat felvonultató sétáló kóstolón túl vak kóstolót is rendeznek a Láthatatlan Kiállítás termében, valamint Spontán Borbár is lesz organikus és biodinamikus borválogatással, valamint after partyval.
Bár a rendezvény középpontjában ezúttal is a természethű borok állnak, az ételek is szerepet kapnak majd: a füredi Malackrumpli például saját mangalicából készít BBQ szendvicset, a Grill’n’Chill „bioborjúburgert” süt, a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki Biokert pedig közös tapas tálakkal várja az érdeklődőket.
A Mitiszol Fesztivál „évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba” – olvasható az esemény honlapján.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!