Budapest-klip készült a foci Eb-re – Nézze meg!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az ismert DJ-vel, Lotfi Begivel közösen videóklipet készített George Ezra Budapest című dalát feldolgozva, amely a labdarúgó Európa-bajnokság apropóján mutatja be a fővárost. Az MTÜ az UEFA Euro 2020 helyi támogatója, az együttműködés kiemelt célja, hogy egész Európa megismerje Budapest páratlan hangulatát és sokszínűségét.

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség2021. 06. 15. 15:13
null
Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A projekt Lotfi Begi George Ezra világszerte ismert, Budapest című számát gondolta újra, amihez egy lendületes klip is készült. Szerepelnek benne Budapest ikonikus helyszínei, vibráló sokszínűsége, a magyarok labdarúgás iránti rajongása.

„Ha Budapest részt tud venni egy ilyen jelentőségű rendezvény szervezésében, a legkevesebb, amit megérdemel, hogy egy videóklip segítségével megmutassuk a világnak, milyen jó hely ez a város. Kézenfekvő volt, hogy erre a célra a Budapest című dal a legalkalmasabb”

– mondta el Lotfi Begi.

A klip egyúttal a Budapest 365 kampányhoz készült filmet is újragondolja. Ez volt az az imázsfilm, amely 2020-ban a cannes-i Corporate Media & TV Awardson turisztikai film kategóriában elnyerte a legmagasabb elismerést, az Arany Delfint.

A milliárdos nézettségű sportversenyek kiválóan alkalmasak nemzetközi imázsépítésre, hatalmas lehetőséget kínálnak hazánk kedvezőbb nemzetközi megítélésének elősegítésére.

Az Európa-bajnokság rendezése azt üzeni a világnak, Magyarország nemcsak versenyhelyszínként, de turisztikai úti célként is kitűnő választás.

A klip az alábbi videón tekinthető meg. Nagyobb méretben IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.